Select Page

MANIFESTOI KUIN SENSUELLI LUOJATAR JUMALATARHOITO

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

ALH enkelihoitoni kohottavat sensuellia värähtelyäsiä Jumalattarien energialla sekä voit muuttaa rajoittavia uskomuksiasi kehoasi kohtaan rakkaudellisimmaksi.

Jumalattaret auttavat erityisesti ankkuroimaan naisellista voimaa sinussa niin, että energia saa virrata vapaasti ja villisti. He auttavat myös olemaan läsnä kehossasi, maadoittumaan ja luottamaan elämään oman voiman kautta.

Tämä oli ensimmäinen ALH-enkelihoitoni eikä minulla oikein ollut sen suurepaa tietoa, mitä hoidon aikana tapahtuu. Vähän jännittikin, kun tämä oli ensimmäinen kerta, kun käytin skypeä välineenä hoidossa. Terhi oli kuitenkin ihanan maanläheinen (vaikka enkelimäinen valopersoona onkin <3)ja todella helposti lähestyttävä. Häneen oli helppo luottaa ja asettua matkalle enkeleiden luo. Enkelimatkalla Terhi ohjaili riittävästi, kyselikin, mutta antoi itse tehdä oivalluksia ja tulkintaa kohtaamisesta enkeleiden kanssa. Lopussa vielä ihana energiahoito. Olo oli oikein rentoutunut ja rauhallinen hoidon jälkeen. Ja hoidon aikana tulleiden asioiden työstäminen jatkui, kun sai uutta inspiraatiota 🙂 Kiitos kiitos kiitos 

Miia Karoliina

Hoito oli valtavan rentouttava ja lempeä, rauhoittava kokemus. Terhin ääni on lempeä ja kiltti, oikea enkeli Kylmät väreet vain meni pitkin poikin kehoa tällä enkelimatkalla! 

Heanna valkeamäki

Terhi ohjasi lempeästi enkelten maailmaan. <3 Matkalla sain ohjeita mihin kiinnittää huomiota ja minkä aika oli kulloisellakin hetkellä. Kokemus oli rentouttava ja sain vastauksia kysymyksiini. Kiitos 

niina ranta

Sain kokea unohtumattomia ja voimauttavia hetkiä Terhin Afrodite-hoidossa! Olen ollut entisessä elämässäni Jumalatar Venuksen papittarena Roomassa, ja Venushan on Afroditen roomalainen vastine. Hän on minulle siis erityisen läheinen ja rakas Jumalatar. Siksi oli ihanaa päästä Terhin avustuksella vierailemaan hänen palatsissaan! Heti sisään astiessani minut täytti valtava rakkauden tunne, ja tunsin todella syvällisesti olevani tervetullut hänen luokseen. Paikka oli sanoinkuvaamattoman kaunis atriumeineen. Venuksen tapaaminen oli sykähdyttävä kokemus. Häneen tiivistyi kaikki se, mitä naiseudessa rakastan, ja oli upeaa, kuinka hän hehkui sitä energiaa. Näin siinä peilinä sen naiseuden, jota haluan myös itsessäni edelleen vahvistaa ja tuoda sisältäni entistä voimakkaammin ja rohkeammin esiin. Meillä oli Afroditen kanssa hyvä keskustelu, ja sain häneltä vahvistusta omalle elämäntehtävälleni sekä tiedon, että minulla on sille hänen täysi tukensa. Tässä elämässä tehtäväni Venuksen papittarena on toisenlainen. En enää palvele temppelissä, vaan luon oman temppelini jossa autan naisia vahvistamaan omaa naiseuttaan. Sain myös tiedon, että temppelini on sekä fyysinen talo täällä Italiassa että omat nettisivuni, jotka sisustan naiselliseen tyyliin ja joissa autan naisia löytämään oman feminiinienergiansa. Tämä kokemus antoi minulle entistä enemmän selkeyttä tulevaisuuteeni. Kiitos Terhille tästä kokemuksesta, en malta odottaa, että pääsen seuraavalle matkalle Venuksen luo!

Heidi Niemi, Naisellisuusvalmentaja Jumalatarolo

Kiitos erittäin opettavaisesta ja vapauttavasta kokemuksesta. Odotin saavani apua ja helpotusta sensuelliseen ja feministiseen puoleeni. Se on ollut tukossa jo pidemmän aikaa. Ja olen miettinyt miten saisin tukosta purettua. Odotukseni olivat siis korkealla hoidon suhteen. Innolla ja jännityksellä odotin mitä tuleman pitää. Terhin lempeä johdatus Afroditen temppeliin sai minut syvärentoutuneeksi, ehkä jopa nukahdin. Päästin mielikuvitukseni valloilleen, ja näin kerrassaan ihastuttavan temppelin, kapean ja korkean. Täynnä valoa, kattokupoli oli kuin kesäinen sininen taivas, vehreät kukalliset köynnökset rajasivat temppelin ja taivaan antaen katolle muodon. Linnut ja perhoset lentelivät katossa. Seisoin keskellä temppelin oviaukkoa pienenä tyttönä. En uskaltanut liikkua. Katseli, ihailin, ahmin silmilläni näkemääni, olin ihastuksissani. Jostain eteeni ilmestyi ylipapittarien kunnia kuja. Seisoin edelleen jähmettyneenä paikoillani tuijottaen kujan toisessa päässä olevaa lempeää Afrodittea. Ujouspuuska pyyhälsi läpi kehoni. Koin häpeää ja arvottomuuden tunnetta. Tunnistin tunteet monesta yhteydestä. Terhi kyseli jo haluanko siirtyä hoidossa seuraavaan osioon, koska olin vain paikoillani. Valtava halu ja voima kuitenkin minussa halusi pysytellä vielä hetken temppelissä. Uskoin pystyväni kulkemaan kujan läpi Afroditen luo. Kun, viimein sain itseni ottamaan askeleen eteenpäin, oloni tuntui kevyeltä ja suorastaan liu’uin kujan läpi. Afrodite vei minut kauniiseen kristallein koristeltuun hoitohuoneeseen. Ruusukvartsit ja ametistit antoivat huoneeseen vaaleanpunaisen sävyn. Sain Afroditelta energisoivan hoidon. Lisäksi hän pyysi minua käyttämään oikeassa ranteessa korua ja tanssimaan enemmän.
Terhin sensuelli, lempeä tyyli sai minut rentoutumaan ja koin voimakkaan, mutta turvallisen ja miellyttävän matkan Afroditen temppeliin. Aluksi mietiskelin pystyisinkö näkemään mitään. Mutta rennossa ilmapiirissä pystyin päästämään irti ja antaa ”filmin” pyöriä. Seuraavana yönä nukuin hyvin. Nyt viikko kokemuksen jälkeen, huomaan näkeväni unia. Olen syvästi kiitollinen, sillä en ole pitkään aikaan muistanut näkemiäni unia. Nyt muistan melkeinpä jokaisen näkemäni unen. Ps. Kävin ostamassa itselleni kauniin sinisafiiriranneketjun. Olen pitänyt sitä yöt ja päivät, se muistuttaa minua joka hetki Afroditen energiasta

TARU VILLIKARI

Pin It on Pinterest

Skip to content